Αγαπημένα WordPress plugins

Better Search Replace
https://wordpress.org/plugins/better-search-replace/ (Αυτό το εργαλείο μας επιτρέπει να κάνουμε find and replace κάποιο κείμενο στην βάση. Ιδανικό όταν έχουμε κάνει μεταφορά από ένα domain ή sub-domain σε κάποιο άλλο και θέλουμε να αντικαταστήσουμε τα παλιά URLs των εικόνων. Εννοείται backup πρώτα!).

Captcha plugin
https://wordpress.org/plugins/captcha/ (πολύ χρήσιμο για κάθε φόρμα αλλά κυρίως για το admin login form. Μου αρέσουν οι μαθηματικές πράξεις που χρησιμοποιούνται για το αναγνωριστικό).

Admin in English
https://wordpress.org/plugins/admin-in-english/ (Αν το frontend είναι στα Ελληνικά, ενώ το backend θέλετε να είναι στα Αγγλικά).

Greeklish-permalink
https://wordpress.org/plugins/greeklish-permalink/ (Για όσους επιθυμούν να μετατρέπονται οι Ελληνικοί τίτλοι σε greeklish. Παράδειγμα: αν ο τίτλος του άρθρου είναι “Ο Γιώργος είναι πονηρός”, το permalink του θα γίνει “o-giorgos-einai-poniros”).

Duplicate Post
https://wordpress.org/plugins/duplicate-post/ (Κάνεις clone ένα post που υπάρχει ήδη και παίρνει σωστά τον τίτλο, το content και όλες τις ρυθμίσεις που ενδεχομένως μπορεί να έχει).

Ad Inserter
https://wordpress.org/plugins/ad-inserter/ (Εισάγεις διαφημίσεις (google adsense) σε διάφορα σημεία της σελίδας π.χ. στην 3η παράγραφο του κειμένου).

Google Analytics Dashboard for WP
https://wordpress.org/plugins/google-analytics-dashboard-for-wp/ (Τοποθετεί κώδικα στο source της σελίδας, σου δείχνει γενικά στατιστικά στο dashboard αλλά και για κάθε άρθρο ξεχωριστά).

MailChimp for WordPress
https://wordpress.org/plugins/mailchimp-for-wp/ (Συνδέεις το Mailchimp API και σου δημιουργεί εύκολα φόρμες για να τις χρησιμοποιήσεις με shortcodes).

Contact Form 7
https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/ (Δημιουργείς φόρμες επικοινωνίας).

Favicon by RealFaviconGenerator
https://wordpress.org/plugins/favicon-by-realfavicongenerator/ (Δημιουργείς favicons για διάφορα devices).

Yoast SEO
https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/ (Εξαιρετικό εργαλείο για SEO, έχει υποδομή και για opengraphs, δεν χρειάζεται να βάλεις κάποιο άλλο).

WP User Avatar
https://wordpress.org/plugins/wp-user-avatar/ (Ανεβάζεις custom image για τον κάθε user).